Hyr en Saloon

Det går bra att hyra sloppy billy´s saloon för dam/herr middagar, bröllop, 50-års dagen eller varför inte firmafesten. Här finns möjlighet för enklare camping. Catering kan förmedlas genom oss.
I saloonen finns det plats för 178 sittande gäster. Vi ordnar allt i underhållning dans uppvisningar, levandemusik, stuntshow, cancan, 5-kamp eller varför inte lerduveskytte.
Saloonen är byggd av återvunnet byggnads material från logar och hus,vilket innebär att allt virke är minst etthundrafemtio år gammalt.Bjälkarna kommer från en loge som restes för två hundra år sedan.
Baren är nio meter lång i massiv ek Den gammeldags murade spisen är kantad med natursten. Allt för att den gamla känslan alltid ska vara närvarande. Ovanvåningen består av en balkong som följer alla väggarna. Här kan man sitta och äta,dricka eller bara slappna av.
Detta är också en utmärkt utsiktsplats för att beskåda orkester show eller dansgolv. Dansgolvet är ca fyrtio kvadratmeter och fri takhöjd om ca nio meter. Från takbjälkarna hänger två stora lampkronor med trettiosex levande ljus i varje lampkrona. De spröjsade fönstren är av handblåst glas.
Bygget är uppfört helt enligt gamla metoder och utan tekniska hjälpmedel. Mest troligt är detta sveriges enda saloon av sitt slag.
Vid förfrågan och bokning kontakta Jonas Pettersson Tel 0413-70024 , 0737-266451 Mail : jp-son@telia.com